|
|
کاربر شهرسختافزار
من تو این چند ساعت چندتا مطلب در مورد آپدیت بایوس خوندم،یکی از این مطالب هم مربوط یه همین سایت،نوشته بود که این کار ریسک بالایی داره حتی تو خود سایت گیگابایت هم خوندم نوشته بود که اول اطمینان حاصل کنید که مشکل مورد نظر شما از بایوس مادربرد و بعد اقدام به انجام این کار کنید،جسارت نباشه اما می خواستم بدونم که مطمئنا مشکل من با آپدیت حل خواهد شد؟
مورد بعدی هم که در این سایت نوشته شده بود در قسمت آموزش آپدیت بایوس این بود که استفاده از برنامه ای که شما معرفی کردین ریسک بالایی داره چون ممکن وسط آپدیت این عملیات متوقف بشه و سیستم دیگه بوت نخواهد شد!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (18-07-16)
هر کاری ریسک داره حتی از خیابون رد شدن . بایوس شما خیلی قدیمی .بله میتونه مشکل شما را مرتفع کنه یعنی درصدش بالاست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط liok برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه رو سالهاست استفاده میکنم یکبار هم مشکلی پیش نیومده .من بر اساس تجربه به شما پیشنهاد میدم
کاربر شهرسختافزار
خیلی خیلی مممنون بابت راهنمایی هایی که کردین من این روش حتما امتحان می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه غیر نیاز رو ببندید . آنتی ویروس هم غیر فعال کنید مشکلی پیش نمیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط liok برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (18-07-16), RADEON9 (18-07-16), redroz1376 (19-07-16)
کاربر شهرسختافزار
من تمام مواردی که گفته بودین انجام دادم نرم افزاری هم که معرفی کردین دانلود کردم اما در هنگام آپدیت پیام خطا میداد و می گفت که نمیتونه به سرور مورد نظر وصل بشه،من از سایت گیگابایت آخرین نسخه نرم افزار دانلود کردم ولی زمانی که برای آپدیت اقدام می کنم این مشکل به وجود میاد!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
rev مادربرد را از روی برد بخونید . از سایت گیگابایت آخرین بایوسش رو دانلود کنید و اپدیت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط liok برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (22-07-16), liok (22-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks